Zonterapi Linköping - Corazone 18 års erfarenhet

Resonansbehandling

Resonansbehandling är en behandlingsmetod som utvecklats av Christian Helmrich, bindvävsmassör och lärare på Axelsons, utbildad läkare i Tyskland, nu bosatt i Sverige.

 

Terapeuten utför små enkla vågrörelser med händerna eller fingrarna. Genom att rörelserna är så små, på gränsen till att inte vara nån rörelse alls, så går kroppen inte i försvar och vågrörelsen kan ta sig igenom alla typer av vävnadsstruktur, muskler, bindväv, organ och leder. Vågrörelsen riktas mot det område där det tillfälligt finns motstånd och kommer i resonans, samklang med strukturens egen energi. 

Det handlar om att få låsningar, hinder, motstånd och förtätningar att ge vika och mjukas upp. Kundens egen energi börjar flöda med större kraft än tidigare och tar sig obehindrat fram i kroppen till de ställen där de behövs t ex skadade och utmattade områden.

Behandlingen kan ge ökad energi, rörlighet, närvaro och en större medvetenhet om sin kropp och vad som händer i den.
Mjukheten och effektiviteten hos behandlingen gör den lämpad för ett brett spektrum av skador och åkommor, mycket lämpad för olika former utmattning och trötthet då den underlättar för kroppens egen energi att flöda fritt.

Rekommenderad behandling är 60 min, vid första tillfället bör man räkna ca 90 min. Man ligger påklädd på en brits under behandlingen.

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.