Zonterapi Linköping - Corazone 16 års erfarenhet

Om Rose-Marie

Rose-Marie Andersson

Diplomerad Zonterapeut

Diplomerad ICF coach

 

 

Jag är utbildad till zonterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut och har gått min coachutbildning på Coachcentrum i Stockholm. Jag har också vidareutbildat mig inom öronakupunktur och resonansbehandling på Axelsons. Inom coachingen har jag läst en påbyggnadskurs till karriärcoach på Coachutbildning Sverige i Stockholm.
Jag har även gått fortbildningar för fortlöpande för Henrik Hellberg bl a kurser i Homeopati. Även gått fortbildningar som anordnas av SFRF - Svenska fotzonterpi- Reflexologiförbundet.


I grunden är jag utbildad undersköterska och har jobbat flera år inom den somatiska vården. De senaste åren på en privat sjukvårdsmottagning.

Då det är så fascinerande och spännande att arbeta med människokroppen, har min nyfikenhet att veta mer gjort att jag läst ytterligare 30 hp basmedicin på Uppsala Universitet under 2009.
Fr o m våren 2019 har jag påbörjat en 3-årig utbildning inom homeopati som ges av Camrénska Hälsoakademin i Örebro.

Under tiden okt-2010 till okt-2011 har jag varit med på zonterapiutbildningen på Axelsons i Stockholm som assistent. Mycket spännande att få dela med sig av sina erfarenheter och se nya zonterapeuter födas.

Jag har även suttit med i styrelsen för KAM - Kommittén för Komplementär  och Alternativ Medicin som representant för SFRF - Svenska Fotzonterapi- Reflexologiförbundet under några år fram till våren 2019.

Har de senaste åren varit verksam som zonterapeut, samt jobbat med friskvård,träning och hälsa för ett friskvårdsföretag.

Jag har själv personlig erfarenhet av utmattningssyndrom och vet därför att det är möjligt att komma tillbaks och må bra igen. Ur detta föddes mitt stora intresse för friskvård och hälsa. Jag vet nu värdet av att ta hand om sig själv, lyssna till sin kropps signaler, sätta nödvändiga gränser och att prioritera sitt eget välbefinnande.

Min främsta tillgång är en positiv livssyn och jag tror på varje människas inneboende kraft, kroppens förmåga till självläkning och vår strävan efter utveckling och växande.

Att ha ett arbete där man får följa människors tillfrisknande och utveckling är spännande och utmanande.